Apr 1, 2014, 4:22 PM

Слънце мое 

  Poetry » Love
918 0 0

Тебе съм искал само.

Тебе сънувах в нощта.

Искам на моето рамо

ти да дочакаш пак деня,

да разпилея твоите коси,

ти да ме гледаш нежно с очи

и ръцете наши да горят от огън жив.

Сърцето ми за твоето сърце тупти.

Душата ми без теб е тъжна и сиротна.

Сега съм тук, мила моя, слънце мое,

живея за теб, всичко мое е и твое.

Моля се, мила, само с мен да си весела сега,

с чаши пенливо вино да пеем за любовта.

Да разпилея твоите коси,

ти да целуваш моите очи

и ръцете наши да горят от огън жив.

 

© Петя Ченкина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??