Искам да бъда твоята любов.
Толкова дълго те чаках.
Ще я пазя като очите си,
сълзите ще изтрия, че дълго плаках.
Не искам да триеш сълзи,
искам да рисуваш любов
и вечно да топлиш сърцето.
В огън и страст да горя.
Обич моя , слънце мое, истината си ти,
изгрявай и стой в сърцето изстрадало.
Свобода на волята и душата,
обич и топлина в широкият свят,
настанили се в моята гръд.
© Йонка Янкова Todos los derechos reservados