Jul 21, 2017, 12:21 PM

Слънце мое. 

  Poetry » Love, Free verse
460 2 15

Искам да бъда твоята любов.

Толкова дълго те чаках.

Ще я пазя като очите си,

сълзите ще изтрия, че дълго плаках.

Не искам да триеш сълзи,

искам да рисуваш любов

и вечно да топлиш сърцето.

В огън и страст да горя.

Обич моя , слънце мое, истината си ти,

изгрявай и стой в сърцето изстрадало.

Свобода на волята и душата,

обич и топлина в широкият свят,

настанили се в моята гръд.

© Йонка Янкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??