Вълшебна сутрин в неделя
и слънце ноемврийско, красиво.
С топлината есента се разделя
и зима настъпва свенливо.
Дърветата голи, самотни,
земята обагрена в злато,
усмихва се май неохотно
и небето, във зима облято.
Ще запазя туй слънце в неделя
в душата си скрито дълбоко.
И щом се смрачи, ще споделям
по мъничко слънце наоколо.
© Някоя Todos los derechos reservados