18 jul 2007, 9:06

Слънцето 

  Poesía
525 0 3


Слънчогледи с мургави лица
къпят се в утринна роса.
Слънцето протяга лъчи -
милва златните коси.

Слънцето блести, блести,
пали със своите лъчи.
С огън пали любовта,
в пламък да гори страстта.

© Лилия Нейкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??