Слънцето препича жарко,
щъркели летят високо
и подвикват лястовици във играта.
По земята кафява изорана
малки точки кръст навели
и поглед устремили в черни ниви.
Мисли устремени със сили подновени,
с надежди съживени,
че едно е лятото на път,
че с облаци си небе ще полее,
че с лъчи си слънце ще пожъне.
© Юлия Todos los derechos reservados
че едно е лятото на път"
Очаквам го и аз с надежда.Страхотен е стиха!!!