12.05.2006 г., 8:27 ч.

Слънцето препича жарко 

  Поезия
731 0 1

Слънцето препича жарко,

щъркели летят високо

и подвикват лястовици във играта.

По земята кафява изорана

малки точки кръст навели

и поглед устремили в черни ниви.

 

Мисли устремени със сили подновени,

с надежди съживени,

че едно е лятото на път,

че с облаци си небе ще полее,
че с лъчи си слънце ще пожъне.

© Юлия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "с надежди съживени,
    че едно е лятото на път"
    Очаквам го и аз с надежда.Страхотен е стиха!!!
Предложения
: ??:??