Не очаквай да ти пратя дъжд,
аз нося само слънчева усмивка...
там е силата на всеки мъж...
така че с радостта си ме повикай.
И от радост ме дари с любов,
със онази безусловната и силна...
за да бъда извор на живот...
който във душата ти ще бликне.
Но не чакай да ти пратя дъжд,
аз нося само слънчева усмивка...
с мен ела и за ръка ме дръж...
и с любов в сърцето ми ще никнеш!
© Аз Todos los derechos reservados
И от радост ме дари с любов
По-хубаво не може да се каже!
Много истинен и красив стих, браво!