6 sept 2020, 15:54

Слънчев бряг 

  Poesía
307 0 0

Слънчев бряг — прѐдра̀г,

прѐмѝл — ведно̀... море и

обич приютил!...

 

Слънчев бряг — в`ъздра̀г,

в`ъзмѝл — море, любов и

обич единѝл!...

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??