6.09.2020 г., 15:54 ч.

Слънчев бряг 

  Поезия
301 0 0

Слънчев бряг — прѐдра̀г,

прѐмѝл — ведно̀... море и

обич приютил!...

 

Слънчев бряг — в`ъздра̀г,

в`ъзмѝл — море, любов и

обич единѝл!...

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??