Слънчев ден
Какво ли стана с мен в онзи ден,
когато слънцето изгря и влюбих се в теб?
Нещо се промени може би,
обикнах те аз... със затворени очи!
Не мислих, че и моето време ще дойде,
за любовта не бях готова
В реалността живеех и на влюбените се смеех!...
Да обичаш - значи да си силен ...
Да, признавам, силна съм и аз
за теб и за цяла вечност.
Да ме раздели някой от теб е невъзможно!
Щом любовта е в твойте ръце,
трудно ще допуснеш тя да си отиде!
© Павлета Todos los derechos reservados
с обич, Павлета.