12.01.2008 г., 7:39 ч.

Слънчев ден 

  Поезия » Любовна
766 0 1

    Слънчев ден

 

Какво ли стана с мен в онзи ден,

когато слънцето изгря и влюбих се в теб?

Нещо се промени може би,

обикнах те аз... със затворени очи!

 

Не мислих, че и моето време ще дойде,

за любовта не бях готова

В реалността живеех и на влюбените се смеех!...

Да обичаш - значи да си силен ...

 

Да, признавам, силна съм и аз

за  теб и за цяла вечност.

Да ме раздели някой от теб е невъзможно!

Щом любовта е в твойте ръце,

трудно ще допуснеш тя да си отиде!

© Павлета Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??