3 ago 2016, 10:15

Слънчев поглед 

  Poesía » Filosófica
376 0 2

                                                                   слънца засенчва

 

                                                            слънчев поглед и сърце

 

                                                                 се в него втренчва

 

 

                                                             .....................................

 

 

                                                                  слънца надсветва

 

                                                              слънчев поглед сякаш е

 

                                                                    за обич клетва

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??