Aug 3, 2016, 10:15 AM

Слънчев поглед 

  Poetry » Phylosophy
363 0 2

                                                                   слънца засенчва

 

                                                            слънчев поглед и сърце

 

                                                                 се в него втренчва

 

 

                                                             .....................................

 

 

                                                                  слънца надсветва

 

                                                              слънчев поглед сякаш е

 

                                                                    за обич клетва

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??