3 авг. 2016 г., 10:15

Слънчев поглед 

  Поэзия » Философская
364 0 2

                                                                   слънца засенчва

 

                                                            слънчев поглед и сърце

 

                                                                 се в него втренчва

 

 

                                                             .....................................

 

 

                                                                  слънца надсветва

 

                                                              слънчев поглед сякаш е

 

                                                                    за обич клетва

© Стоян Минев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??