12 ago 2023, 9:42

Слънчева шапка 

  Poesía
255 1 0

Слънцето се покатери

върху шапката ми днес.

Нещо сигурно намери

щом я гледа с интерес.

 

Сигурно е много цветна –

слама и на шал цветя.

Слънцето с лъчи присветна,

кацна, после отлетя.

© Милена Френкева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??