12 авг. 2023 г., 09:42

Слънчева шапка 

  Поэзия
167 1 0

Слънцето се покатери

върху шапката ми днес.

Нещо сигурно намери

щом я гледа с интерес.

 

Сигурно е много цветна –

слама и на шал цветя.

Слънцето с лъчи присветна,

кацна, после отлетя.

© Милена Френкева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??