Любов, склони глава на мойто рамо,
с ръка си нежно да погаля твоите коси...
Очите меки ще сълзят от радост,
сърце горещо ще грее със свидни лъчи...
В едно ще бият две сърца сплотени,
в августовски, слънчев, летен ден,
камбани пеят, днес е светлият ни ден...
Ръце в едно оплели, безмълвно отсега,
ще срещаме живота в радост и беда,
а след време, двама вече побелели,
ще срещаме с усмивка внуци, слънчева следа...
© Елена Калчева Todos los derechos reservados