9.07.2008 г., 18:05 ч.

Слънчева следа 

  Поезия » Любовна
437 0 3

Любов, склони глава на мойто рамо,

с ръка си нежно да погаля твоите коси...

Очите меки ще сълзят от радост,

сърце горещо ще грее със свидни лъчи...

В едно ще бият две сърца сплотени,

в августовски, слънчев, летен ден,

камбани пеят, днес е светлият ни ден...

Ръце в едно оплели, безмълвно отсега,

ще срещаме живота в радост и беда,

а след време, двама вече побелели,

ще срещаме с усмивка внуци, слънчева следа...








Recados, Gifs e Imagens no Glimboo.com

© Елена Калчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??