3 ene 2023, 3:54

Слънчеви лъчи 

  Poesía » De amor
275 2 4

Приключи навън нощта,

слънчеви лъчи ме огряха.

От твоята неземна красота

мъките в душата спряха.

 

Студ е, но ми е приятно,

сърцето ми ти ободри,

че твоето е просто златно,

че ти си от малкото добри.

 

Много завист и омраза

има в този тъмен свят,

но ти друго ми показа,

че си просто чуден цвят!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??