Приключи навън нощта,
слънчеви лъчи ме огряха.
От твоята неземна красота
мъките в душата спряха.
Студ е, но ми е приятно,
сърцето ми ти ободри,
че твоето е просто златно,
че ти си от малкото добри.
Много завист и омраза
има в този тъмен свят,
но ти друго ми показа,
че си просто чуден цвят!
© Георги All rights reserved.