30 jun 2009, 21:57

Слънчево 

  Poesía
430 0 0

Когато те обичам,

душата ми е глина.

В твоите ръце се стичам

разтопена и почти жива.

 

Когато те обичам,

сърцето ми тихо танцува.

Във вечния ритъм

на дъжда, който по прозорците лудува.

 

Когато те обичам,

всичко е нереално батално.

От филмовите кадри искам да избягам

при нещо истински банално.

© Изгубена Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??