Когато те обичам,
душата ми е глина.
В твоите ръце се стичам
разтопена и почти жива.
Когато те обичам,
сърцето ми тихо танцува.
Във вечния ритъм
на дъжда, който по прозорците лудува.
Когато те обичам,
всичко е нереално батално.
От филмовите кадри искам да избягам
при нещо истински банално.
© Изгубена Всички права запазени