27 ago 2011, 16:38

Слънчево усмихва се денят 

  Poesía » De amor
688 0 7

Слънчево усмихва се денят

и отпива утринна надежда.

Сгушен още в миглите, сънят

ме прегръща и целува нежно.

 

Пак докосвам твоята ръка

и косите ти погалвам с трепет.

Пак и пак... не ще се уверя...

Реален си, не само шепот,

 

на вятъра листата пожелал,

запявайки им песен - серенада,

а те, в тъй чакания първи бал

танцуват с него влюбени и млади.

 

Вълнението в бузите искри

и розите се в розово разпукват

и там, в кристалните им капчици-очи,

нас двама песенно изгубват.

 

© Валентина Лозова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??