28 feb 2005, 20:57

Слънчогледи 

  Poesía
717 0 0
Ако се вгледаш в очите
ще я намериш в поле
лятно умореното поле
там някъде където
в нива слънчогледи
се е загубило дете
оградено от слънца
отчаяно невиждащо
се блъска в стъбла
в блестяща светлина
в нива слънчогледи
в очите и ако се вгледаш
отронва се сълза
отчаяно детето плаче

© И.Маркова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??