13 jul 2010, 9:58

Слънчогледи 

  Poesía » Otra
519 0 1

Неизмислени слънчогледи,

съвсем като на Ван Гог,

с голямо жълто око гледат.

Прекрасни създал ги е Бог.

 

Под небето прозрачно и ниско,

с натежали от мисли глави,

те мъдруват за вечния смисъл

и дали са щастливи били.

 

Като влюбени тайно момичета

чакат своя неверен любим,

безразсъдно и нежно обичат

само вятъра неуловим.

 

Искам хората да приличат

на това слънчогледно поле.

Искам Слънцето да привличат,

да го срещат с усмивка поне.

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??