Слънчогледи, мои слънчогледи,
сурнали се като злато.
Слънчогледи, мои слънчогледи,
вие сте моите приятели!
Сутрин гледате към изгрева
със надежда и любов,
вечер гледате към залеза
със тъга и нежен зов.
© Ралица Недева Недева Todos los derechos reservados