Jun 5, 2008, 7:45 PM

Слънчогледи, мои слънчогледи! 

  Poetry » Landscape
633 0 0

Слънчогледи, мои слънчогледи,

сурнали се като злато.

Слънчогледи, мои слънчогледи,

вие сте моите приятели!

 

Сутрин гледате към изгрева

със надежда и любов,

вечер гледате към залеза

със тъга и нежен зов.

© Ралица Недева Недева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??