5 июн. 2008 г., 19:45

Слънчогледи, мои слънчогледи! 

  Поэзия » Пейзажная
635 0 0

Слънчогледи, мои слънчогледи,

сурнали се като злато.

Слънчогледи, мои слънчогледи,

вие сте моите приятели!

 

Сутрин гледате към изгрева

със надежда и любов,

вечер гледате към залеза

със тъга и нежен зов.

© Ралица Недева Недева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??