20 sept 2007, 1:29

СМЕЙ СЕ!!! 

  Poesía
824 0 6

Когато нещо в живота не сполучи!

Когато нещо гадно ти се случи!

Ти не жалей се! Смей се! Смей се!


Когато е буца в гърло заседнала!

Когато в сърцето тъга е налегнала!

Ти съвземи се! Насили се!

Усмихни се! Захили се!

И смей се! Смей се!


Смехът е радост! Смехът лекува!

Смехът окрилява и вдъхновява!

За нов живот, по-хубав и светъл!

Забрави злото, погледни красотата!

И дори насила - засмей се!

Смей се! Смей се!


Тогава ще видиш как злото отстъпва!

И през отворения прозорец на душата,

радостта влиза и става по-светло!

Затова - смей се! Смей се! Смей се!

© Светльо Златанов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??