5 dic 2008, 17:58

Смело в морето 

  Poesía » De amor
600 0 1
Аз имам голямо сърце.
Аз имам нежна душа.
Аз мога слънцето
да закача на върха на
коледна елха.
Аз имам приятели добри,
даряват ми мечти
за добри и трудни дни.
Звездите свалям от небето
за всеки, който смело плува
в морето... на живота

© Петя Ченкина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??