5.12.2008 г., 17:58 ч.

Смело в морето 

  Поезия » Любовна
563 0 1
Аз имам голямо сърце.
Аз имам нежна душа.
Аз мога слънцето
да закача на върха на
коледна елха.
Аз имам приятели добри,
даряват ми мечти
за добри и трудни дни.
Звездите свалям от небето
за всеки, който смело плува
в морето... на живота

© Петя Ченкина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??