8 may 2008, 15:36

Смешка 

  Poesía » Parodias
816 0 3

Още щом напуснах
детската си люлка,
щях да хвръкна аз
със моята цигулка.

Само майки, баби,
чичовци и лели,
ще ги карам аз
да викат в децибели.

 

© Виталия Замфирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??