May 8, 2008, 3:36 PM

Смешка 

  Poetry » Parody
812 0 3

Още щом напуснах
детската си люлка,
щях да хвръкна аз
със моята цигулка.

Само майки, баби,
чичовци и лели,
ще ги карам аз
да викат в децибели.

 

© Виталия Замфирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??