25 may 2008, 1:03

Смирена 

  Poesía » De amor
637 0 6
В душата ти се стоплих -
подслон от мрачните баири.
Разпалих твоето огнище,
а то погълна ме
с изпепеляващи зеници.
Смирена се отпуснах в него, цяла.
Изчезна болката,
стрели в сърцето издълбаха
образа ти безразличен и
заспаха две очи в съня си вечен...
Изсъхна и последната сълза
по кожата ми пребледняла...
Усмихнах се на любовта,
а тя, пронизвайки ме,
ме поведе в рая...

© Теодора Драгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??