17 oct 2010, 23:25

Смирена 

  Poesía » De amor
558 0 7

Не трябва да сънувам твоите устни

и да усещам с мисълта дъха ти.

Почуствах те

и се събудих

в стая, пълна с пеперуди.

От пръстите ми бавно се изниза

докосване откраднато с вина.

Смирена,

пуснах моите пеперуди,

без шанс родени са

със  счупени крила.

© Юлияна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??