Oct 17, 2010, 11:25 PM

Смирена 

  Poetry » Love
556 0 7

Не трябва да сънувам твоите устни

и да усещам с мисълта дъха ти.

Почуствах те

и се събудих

в стая, пълна с пеперуди.

От пръстите ми бавно се изниза

докосване откраднато с вина.

Смирена,

пуснах моите пеперуди,

без шанс родени са

със  счупени крила.

© Юлияна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??