Не трябва да сънувам твоите устни
и да усещам с мисълта дъха ти.
Почуствах те
и се събудих
в стая, пълна с пеперуди.
От пръстите ми бавно се изниза
докосване откраднато с вина.
Смирена,
пуснах моите пеперуди,
без шанс родени са
със счупени крила.
© Юлияна Все права защищены