Смисъл
Звездите без теб
са само мълчание,
небето ме подтиска
сякаш с разперени длани...
надолу...
колко много значиш ти
за мене
и колко безразличен е светът
без тебе.
Как тези улици сега нямат значение,
как ми се плаче от немощ,
идвай по-често в дните ми
като знамение,
води ме по пътя на любовта.
Събирай пак в шепите свои
смеха ми,
разплачи ми сърцето
с усмивка,
прегърни ме пак истински,
както някога
в отминало слънчево лято.
Запази ме в сърцето си,
както никой друг
няма да може.
Подчини ме на твоите очи
да съм вярна
и прощавай, че още силно те искам,
прощавай, че още те търся,
че крада време за тебе,
че вечер не лягам
без моята молитва
утре да те зърна,
макар и през рамо.
Искай ме,
дори да го смятат за странно,
искай ме,
дори да не трябва,
дори да ни спъват,
дните без теб са една равносметка,
а ти си смисълът, знам, да обичам.
Той го вижда в очите ми...
© Триб Трибс Todos los derechos reservados
Съвършено е ,че чете чувството и се възхищава от изгледа на усещанията в очите ти.