25.06.2011 г., 11:35 ч.

Смисъл 

  Поезия » Любовна
631 0 2

Смисъл



Звездите без теб

са само мълчание,

небето ме подтиска

сякаш с разперени длани...

надолу...

колко много значиш ти

за мене

и колко безразличен е светът

без тебе.

Как тези улици сега нямат значение,

как ми се плаче от немощ,

идвай по-често в дните ми

като знамение,

води ме по пътя на любовта.

Събирай пак в шепите свои

смеха ми,

разплачи ми сърцето

с усмивка,

прегърни ме пак истински,

както някога

в отминало слънчево лято.

Запази ме в сърцето си,

както никой друг

няма да може.

Подчини ме на твоите очи

да съм вярна

и прощавай, че още силно те искам,

прощавай, че още те търся,

че крада време за тебе,

че вечер не лягам

без моята молитва

утре да те зърна,

макар и през рамо.

Искай ме,

дори да го смятат за странно,

искай ме,

дори да не трябва,

дори да ни спъват,

дните без теб са една равносметка,

а ти си смисълът, знам, да обичам.

Той го вижда в очите ми...

© Триб Трибс Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??