Всяко утро
сред звън камбанен
дискът огнен възвестява
поредното мое прераждане.
Онзи образ, чието подобие съм,
пак ме зове да хвана десницата Му.
Дарена съм с благодатта .... с Чудото.
Днес по-светла, по-тиха от вчера съм.
Самадхи
9.04. 2016
© Гюлсер Мазлум Todos los derechos reservados