10 апр. 2016 г., 00:46  

Смисълът 

  Поэзия » Философская
453 0 0

 

Всяко  утро 

сред звън камбанен

дискът  огнен възвестява

поредното мое прераждане.

Онзи  образ, чието подобие  съм,

пак ме зове да хвана десницата Му. 

Дарена съм с благодатта .... с Чудото.

Днес по-светла, по-тиха  от вчера съм.

 

Самадхи

9.04. 2016

© Гюлсер Мазлум Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??