10.04.2016 г., 0:46 ч.  

Смисълът 

  Поезия » Философска
491 0 0

 

Всяко  утро 

сред звън камбанен

дискът  огнен възвестява

поредното мое прераждане.

Онзи  образ, чието подобие  съм,

пак ме зове да хвана десницата Му. 

Дарена съм с благодатта .... с Чудото.

Днес по-светла, по-тиха  от вчера съм.

 

Самадхи

9.04. 2016

© Гюлсер Мазлум Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??