28 mar 2018, 16:07

Смокиня без бикини 

  Poesía » Erótica
882 0 3

Защо плачеш когато си върху мен,

нима победата е тъжна!?
Нали от сока ти не съм наранен,

а оргазмът е нежно оръжие?

© Милко Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??