Mar 28, 2018, 4:07 PM

Смокиня без бикини 

  Poetry » Erotic
881 0 3

Защо плачеш когато си върху мен,

нима победата е тъжна!?
Нали от сока ти не съм наранен,

а оргазмът е нежно оръжие?

© Милко Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??