28.03.2018 г., 16:07 ч.

Смокиня без бикини 

  Поезия » Еротична
877 0 3

Защо плачеш когато си върху мен,

нима победата е тъжна!?
Нали от сока ти не съм наранен,

а оргазмът е нежно оръжие?

© Милко Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??