SMS - ПОЕЗИЯ - 2
ЧРД. Поздравявам те, че имаш ден -
но че си се родила,
поздравът не е от мен.
***
Навън е пролет.
В пет със тебе имам среща,
а ми се иска някой преди теб да срещна?!
***
Имам работа - ще закъснея,
а да ти звънна пък не смея.
***
Обади се спешно!
Не ми се набутва,
щом за теб ще бъде смешно.
***
След срещата ни вчера, минала добре,
очаквам да те видя, обаче без дете!
***
С теб се запознахме на гарата.
Аз бях този,
на който взе от земята цигарата.
***
Навън вали. Срещата отпада.
И аз, и ти не сме за ада.
***
Много закъсня. Добре, че не дойдох...
Чакам SMS с причина,
макар че срокът й на годност мина.
***
Искаш ли да ходим на кино?
Макар и хубав, филмът
пак ще ти изглежда зле.
Обещавам, че ще ти го разкажа добре.
© Иван Иванов Todos los derechos reservados