19.04.2008 г., 18:57 ч.

SMS - поезия 2 

  Поезия » Друга
765 0 2
 

SMS - ПОЕЗИЯ - 2 

 

 

ЧРД. Поздравявам те, че имаш ден -

но че си се родила,

поздравът не е от мен.

            ***

Навън е пролет.

В пет със тебе имам среща,

а ми се иска някой преди теб да срещна?!

           ***

Имам работа - ще закъснея,

а да ти звънна пък не смея.

            ***

Обади се спешно!

Не ми се набутва,

щом за теб ще бъде смешно.

         ***

След срещата ни вчера, минала добре,

очаквам да те видя, обаче без дете!

            ***

С теб се запознахме на гарата.

Аз бях този,

на който взе от земята цигарата.

          ***

Навън вали. Срещата отпада.

И аз, и ти не сме за ада.

         ***

Много закъсня. Добре, че не дойдох...

Чакам  SMS с причина,

макар че срокът й на годност мина.

          ***

Искаш ли да ходим на кино?

Макар и хубав, филмът

пак ще ти изглежда зле.

Обещавам, че ще ти го разкажа добре.

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??