Обичам да се смея,
обичам и ти да се смееш,
а най- обичам да се смеем заедно,
защото тогава...
Света спира,
притесненията отминават,
страховете ни заглъхват
и доброто побеждава.
Смях любовен,
смях лъжовен,
изпълващ душите,
сякаш никога не са били празни,
сякаш винаги са познавали сладостта на щастието.
О, как обичам да се смеем!
© Todos los derechos reservados