Jul 24, 2022, 11:21 AM  

Смях от любов 

  Poetry » Love, Phylosophy, Other
1101 4 1

Обичам да се смея,
обичам и ти да се смееш,
а най- обичам да се смеем заедно,
защото тогава...
Света спира,
притесненията отминават,
страховете ни заглъхват
и доброто побеждава.

Смях любовен,
смях лъжовен,
изпълващ душите,
сякаш никога не са били празни,
сякаш винаги са познавали сладостта на щастието.
О, как обичам да се смеем!

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • А най-хубаво е, когато човек се смее през сълзи със себеподобен. Като емоционална нирвана е. Харесах много.
Random works
: ??:??